​ Eksisteret siden 1995      Døgnvagt      RUKO-certificeret

Ruko-låse monteret af certificeret Ruko-forhandler​

​Skal du have nye låse til dit hus eller din virksomhed? Hos Nordkystens Låse kan vi hjælpe dig med montering af nye Ruko-låse. Vi hjælper kunder med Ruko-låse i byer som Hillerød, Græsted, Helsingør og omegn.

Vi er en guldcertificeret Ruko-forhandler, hvilket gør, at vores montører alle er specialiseret i diverse typer Ruko-låse, Ruko-nøgler og Ruko-tilbehør. Uanset om du skal have en Ruko-hængelås, eller om du vil have Ruko-nøgler til dine yderdøre, kan vi hjælpe dig med at levere og montere Ruko-låse. Vi sørger for det helt rigtige sæt, der passer til dit behov.

Vi kan hjælpe med alverdens typer Ruko-låse

Vores erfaring med Ruko-låse gør, at vi kan hjælpe med alle typer opgaver. Har du en postkasse, hvor der er behov for en ny Ruko-lås, er det noget, vi sagtens kan klare. Har du Ruko-låse, hvor der skal foretages omstilling, har vi også kompetencer til dette. 

Vi klarer omlægningen hurtigt og effektivt, så du for eksempel kan bruge den samme nøgle til flere forskellige låse. 

Ruko-låse er en kvalitetsløsning, du aldrig går galt i byen med. Gode låsesystemer kan være vigtige, så du føler dig sikker i dit eget hjem, og for at du kan holde uvedkommende væk. 

Vi vil gerne hjælpe dig med at føle dig tryg med gode Ruko-låse.

En låsesmed, du kan stole på

Når du vælger at få monteret Ruko-låse af os, får du en dygtig montør ud til dig. Vi vægter kvalitet og god service højt og vi arbejder effektivt for at sikre dine låse bedst muligt. Derudover tilbyder vi montering af Ruko-låse til gode priser. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud så kontakt os endelig.

Du kan give os et kald på telefon 48 39 27 05, eller skrive en e-mail til nordkystenslaase@n-laase.dk. Sammen kan vi finde ud af, hvad der er den bedste Ruko-løsning for dig.​

RUKO Certificering​

Gratis sikringstjek

Ring i dag på:

48 39 27 05

DLF Certificering​

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 4 anmeldelser fra Google

Firmainfo

​Nordkystens Låse ApS

Helsingevej 59,
3230 Græsted

Kontaktinfo

Åbningstider

​Mandag til fredag:   08.00 – 16.30

Lørdag:                       09.00 – 12.00

​Søndag:                      Lukket

ISO certificering