Ruko låse 
Certificeret Ruko forhandler

​Skal du have nye låse til dit hus eller din virksomhed? Hos Nordkystens Låse kan vi hjælpe dig med montering af nye Ruko låse. Vi hjælper kunder i byer som Hillerød, Græsted, Helsingør og omegn.

Vi er en guldcertificeret Ruko forhandler, hvilket gør, at vores montører alle er specialiseret i diverse typer Ruko låse, Ruko nøgler og Ruko tilbehør. Uanset om du skal have en Ruko hængelås, eller om du vil have Ruko-nøgler til dine yderdøre, kan vi hjælpe dig med at levere og montere Ruko låse. Vi sørger for det helt rigtige sæt, der passer til dit behov.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi kan hjælpe med
alverdens typer Ruko låse

Vores erfaring med Ruko låse gør, at vi kan hjælpe med alle typer opgaver. Har du en postkasse, hvor der er behov for en ny Ruko lås, er det noget, vi sagtens kan klare. Har du Ruko låse, hvor der skal foretages omstilling, har vi også kompetencer til dette. 

Vi klarer omlægningen hurtigt og effektivt, så du for eksempel kan bruge den samme nøgle til flere forskellige låse. 

Ruko-låse er en kvalitetsløsning, du aldrig går galt i byen med. Gode låsesystemer kan være vigtige, så du føler dig sikker i dit eget hjem, og for at du kan holde uvedkommende væk. 

Vi vil gerne hjælpe dig med at føle dig tryg med gode Ruko-låse.

Brug for en ny Ruko lås?
Kontakt os i dag

Når du vælger at få monteret Ruko låse af os, får du en dygtig montør ud til dig. Vi vægter kvalitet og god service højt og vi arbejder effektivt for at sikre dine låse bedst muligt. Derudover tilbyder vi montering af Ruko låse til gode priser. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud så kontakt os endelig.

Du kan give os et kald på telefon 48 39 27 05, eller skrive en e-mail til nordkystenslaase@n-laase.dk. Sammen kan vi finde ud af, hvad der er den bedste Ruko løsning for dig