PROFIL​
VI SKABER DIN SIKKERHED

​Nordkystens låse har i dag 6 ansatte som monterer, installerer og idriftsætter alt fra låsesystemer, adgangskontrol, ABDL anlæg, gitter anlæg, overvågningsanlæg, alarmanlæg og dørautomatik. Virksomheden startede i 1995, den ejes og drives af Hans Jørgen Brolev.

Belært af erfaringerne med de krav og forventninger kunderne har til os, har vi etableret en virksomhed, der tilbyder højt specialiseret rådgivning indenfor sikkerhed. Det betyder at vi kan påtage os avancerede specialopgaver, lige fra projektering til montering og undervisning.

Vi er bredt funderet fagligt og har specialiserede fagfolk inden for alle ovenstående områder. Vi har herigennem sikret vores kunder de bedste og mest fremtidssikrede løsninger, ved udelukkende at samarbejde med de absolut førende underleverandører.​

Vi vil være en af Danmarks foretrukne leverandører af låse- og sikringssystemer til det offentlige Danmark, den store erhvervskunde, til bygherrer, til den lokale virksomhed og den private kunde.

profil

Nordkystens Låse er medlem af Låsesmede Foreningen (LF) samt Den Danske Branche forening for sikkerhed og sikring, og er registreret af SKAFOR (skadeforsikringsselskaberne) til installation af låse og andre mekaniske sikringsenheder i overensstemmelse med SKAFORs forskrifter. Nordkysten er ligeledes ISO 9001; 2015 certificeret.​