Låseservice foretaget 
Af kompetent låsesmed​

Har dine låse brug for låseservice? Hos Nordkystens Låse kan vi udfører låseservice på alle typer låsesystemer. Vores dygtige låsesmede udfører service i Hillerød, Græsted, Helsingør og andre omkringliggende byer i Nordsjælland.

Vi har en stab af faglærte låsesmede, der står klar til at komme ud til dig. Vi har stort fokus på kvalitet, og vi sørger altid for at yde service på højt niveau. Det er vigtigt for os, at du føler, du har fået en god oplevelse, når vi har været forbi og hjælpe med en opgave.

Vedligeholdelse
af dine låsesystemer

Låseservice kan være nødvendigt for at holde dine låse i gang. Med tiden kan de blive en smule svære at benytte. Med låseservice kan du dog få gang i dine låse igen. Har du en dørlukker, der ikke fungerer efter hensigten, kan vi også afhjælpe problemet der. 

Vi har forskellige kompetencer inden for låseservice. Vores erfaring i branchen gør, at vi kan løse langt de fleste problemer med et låsetjek. Vi finder frem til den bedste løsning, der afhjælper problemet, så du kan bruge låsen optimalt igen. Vi er en rigtig god løsning, når dine låse skal køre som smurt.

Lad os hjælpe dig
med låseservice

Når du vælger at benytte os til låseservice, får du en kompetent låsesmed, der kan afhjælpe problemet. Vi har erfaring med et væld af forskellige låsesystemer. Du kan derfor trygt overlade dine låse i vores hænder.

Skal vi hjælpe dig med låseservice? Kontakt os på telefon 48 39 27 05, eller skriv til os på nordkystenslaase@n-laase.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.