Indbrudssikring skaber
Den optimale sikkerhed

Elektronisk overvågning fungerer bedst i sammenhæng med mekanisk sikring, og derfor er Nordkystens Låse ApS naturligvis også leveringsdygtige på dette område i og omkring Græsted, Hillerød og Helsingør. 

Den elektroniske overvågning fungerer således, at den alarmerer og registrerer indbrudssituationer og lignende, men den forhindrer ikke selve hændelsen. Derfor er det også brug for den mekaniske indbrudssikring, der blandt andet sikrer vinduer og døre.

Vi tilbyder indbrudssikring i både private hjem og erhverv og kan lave en serviceaftale, så du til enhver tid er godt dækket ind, hvis du oplever problemer eller mangler ved din indbrudssikring.

Forskellige former
for indbrudssikring

Der findes mange forskellige måder at indbrudssikre et privat hjem eller en virksomhed på. Nordkystens låse finder i samarbejde med dig, som kunde, naturligvis den bedst mulige løsning, der passer i netop din pågældende situation.

Fælles for mekanisk indbrudssikring er, at det begrænser og forhindrer fysisk adgang til området. Den mest kendte og simple form er låse, hvor der er en tilhørende nøgle, som er det eneste adgangsgivende til området.

Denne er udvidet til mange forskellige løsninger inden for låsesystemer, der i mange tilfælde er digitaliseret eller kræver fingeraftryk, ansigtsgodkendelse med videre.​

Andre former for indbrudssikring kender vi som blandt andet hegn, portløsninger, sikringsglas, gitre og pengeskabe.

Lad Nordkystens låse
skabe din tryghed

Ønsker du at skabe mere tryghed i hjemmet eller i virksomheden, kan du kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi finder ud af, hvad der matcher dine behov. 

Uanset om du blot ønsker at få sikret enkelte døre, låse og vinduer, eller om du ønsker en helheldsløsning, eventuelt i sammenhæng med elektronisk overvågning, finder vi og installerer det rette for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information, der kan give dig et mere klart indblik i dine muligheder for indbrudssikring.

Kontakt os på telefon 48 39 27 05, eller skriv en e-mail til nordkystenslaase@n-laase.dk​.