Elektronisk dørlås
få tryghed i hjemmet

​​Elektronisk dørlås skaber en enorm tryghed i det private hjem eller virksomheden, og derfor sørger Nordkystens Låse ApS for at finde, levere og installere den bedste løsning til dig, der bor i og omkring Græsted, Hillerød og Helsingør.

Elektronisk sikring er batteridrevet låse, der eksempelvis fungerer med fingeraftryk, fjernbetjening, kode, ansigtsgodkendelse eller lignende. En elektronisk dørlås bevirker, at det kun er udvalgte personer, der har adgang til det pågældende område. Dørlåsen er med til at skabe sikkerhed i hjemmet, i virksomheden og lignende, da det ikke er alle og enhver, der kan lukke sig ind og ud.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi finder den bedste løsning
når du skal have en elektronisk dørlås

Vi imødekommer vores kunder og finder i samarbejde med dig en elektronisk dørlås, der matcher dine og bygningens behov. Der findes en række parametre, der spiller ind, når vi skal vejlede vores kunder i det bedste produkt. Disse er blandet andet:

  • Hvor mange brugere skal have adgang til den elektroniske dørlås?
  • ​Hvor omfattende er arbejdet? Hvor mange døre og vinduer drejer det sig om?
  • ​Skal den elektroniske dørlås passe ind og installeres til private eller erhverv?

Disse parametre er alle afgørende for at finde den mest optimale løsning til den pågældende kunde, og det er derfor vigtigt med en grundig vejledning igennem en række samtaler før og under projektet.

Vi tilbyder desuden serviceaftaler på elektronisk sikring, så du altid er godt dækket ind, hvis du oplever problemer, har spørgsmål eller lignende.

Undgå problemer med
elektronisk dørlås

Med elektronisk dørlås kan du undgå mange problemer som følge af, eksempelvis, at tabe din nøgle. Hvis dørlåsen fungerer med en kode eller fingeraftryk er du ikke afhængig af at skulle bære rundt på eller huske din nøgle.

Hvis en person taber en adgangsgivende nøgle, kan der opstå tilfælde, hvor samtlige låse skal udskiftes, da nøglen kan risikere, at være landet i de forkerte hænder. Alt dette undgår man med en elektronisk dørlås.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for elektronisk dørlås til en god pris, er du velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 48 39 27 05, eller skrive en e-mail på nordkystenslaase@n-laase.dk.