Dørautomatik
med dine behov i fokus

Hos Nordkystens Låse ApS leverer vi professionelle løsninger inden for diverse låse- og sikringssystemer i Græsted, Hillerød, Helsingør og resten af Nordsjælland. Disse omfatter blandt andet forskellige former for dørautomatik og automatiske dørlukkere til både private og erhverv. 

Alle løsninger har dine behov i fokus og tilpasses dig som kunde ved hjælp af samtaler og vejledning ved os. Dørautomatik er behjælpeligt og gavnligt i mange forskellige henseender og bruges eksempelvis til:​

  • ​​Døre på plejehjem, sygehuse mv.
  • ​Handicapdøre
  • ​Storcentre
  • ​Restauranter
  • ​Kongres- og aktivitetscentre

På plejehjem og sygehuse er der ofte ældre eller svage mennesker, der har svært ved at åbne døre på grund af gangbesvær, eller fordi de er afhængige af kørestole. 

Desuden bidrager en automatisk døråbner og dørlukker også til at opretholde en god hygiejne, idet eksempelvis læger eller svage patienter ikke behøver at røre ved dørene for at åbne eller lukke dem.​ Det gælder generelt for de fleste offentlige steder, at de ved hjælp af dørautomatik imødekommer folk med forskellige handicap og lignende.

Kontakt os og hør mere

Dørautomatik til virksomheder
og det private hjem

For virksomheder og private hjem er dørautomatik ligeledes en god løsning, der både kan aflaste, hjælpe og effektivisere. Ved virksomheder er portautomatik ofte meget gavnligt idet leverandører, medarbejder, besøgende og lignende på denne måde hurtigt og nemt kan få adgang til at aflæsse, parkere eller lignende.

Priser på dørautomatik varierer naturligvis efter, hvor omfattende arbejdet er. Derfor er det altid en god idé at tage en snak med os, så vi i samarbejde kan finde frem til den bedste løsning, der passer til netop dig og dine behov.

Hør mere
om dørautomatik

Ønsker du at få installeret dørautomatik i hjemmet eller virksomheden? Eller ønsker du blot at høre mere om dine muligheder? Du er meget velkommen til at kontakte os for at få svar på dine spørgsmål og få nærmere information.

Ring på telefon 48 39 27 05 eller skriv en e-mail til os på nordkystenslaase@n-laase.dk​.