Alarmanlæg der giver 
Tryghed ude og hjemme

Nordkystens Låse ApS tilbyder opsætning og servicering af alarmer i området i og omkring Græsted, Hillerød og Helsingør. Alarmanlæg tilbydes uanset om du er privat eller erhverv og sikrer effektivt ejendele og inventar. 

Mange af vores kunder oplever en øget tryghed og sikkerhed både i og uden for hjemmet, når de vælger at anskaffe sig en alarm.

I mange tilfælde virker alarmanlægget præventivt mod tyveri og hjemmerøverier, da potentielle indbrudstyve fravælger mange private hjem eller virksomheder, når de ser alarmskiltet, som typisk placeres et synligt sted på hjemmets yderside og hermed gør opmærksom på, at hjemmet eller virksomheden har et alarmanlæg installeret.

Kontakt os og få et godt tilbud

Få et optimalt
og brugervenligt alarmanlæg

Mange oplever, at det er svært at navigere rundt i de mange forskellige løsninger, der udbydes, når det drejer sig om alarmanlæg og sikkerhedsløsninger. Med flere års erfaring og specialiseret fagfolk er Nordkystens låse godt udrustet til at kunne vejlede og rådgive om den bedste alarm til den enkelte kunde. 

På denne måde undgår kunden selv at skulle finde en løsning blandt de mange muligheder, men finder i samarbejde og igennem samataler med os det bedste alarmanlæg til den givne situation. 

Dette medvirker til en stor mængde tilfredshed blandt vores kunder, der får installeret præcis det anlæg, der passer til hjemmets eller virksomhedens behov.

Vi tilbyder opsætning af alarmer, så du er sikker på at alarmanlægget installeres korrekt efter både kundens og de lovmæssige anvisninger. 

Vi samarbejder udelukkende med nogle af branchens bedste underleverandører, og derfor er kunden ligeledes sikret de bedste løsninger inden for alarmanlæg og sikkerhedsløsninger.

Oplever du problemer med alarmanlægget, står Nordkystens låse endvidere til rådighed med servicering af alarmer, så du som kunde konstant er sikret den mest optimale sikkerhedsløsning, der skaber tryghed og sikkerhed, uanset hvor du befinder dig.​

Kontakt os og hør nærmere
omkring alarmanlæg

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at få installeret et alarmanlæg på baggrund af dine ønsker og behov? Du kan altid kontakte os for nærmere information.

Ring på telefon 48 39 27 05 eller skriv en e-mail til os på nordkystenslaase@n-laase.dk​.